Alles over merken en de gedachte hierachter!

Algemeen

Alle voordelen van de hottub

We ontspannen allemaal graag. De een doet dit het liefst thuis en de ander gaat graag naar de sauna. Dat komt omdat dit is gebouwd voor jouw ontspanning. Wist je dat de sauna maar ook het bubbelbad hele positieve gevolgen kan hebben als het gaat om jouw gemoedstoestand? Kleine dingetjes die jou een extra boost kunnen geven. In deze blog vertel ik je daar meer over. Lees je mee?

Kom helemaal tot rust

Allereerst is het natuurlijk logisch dat je, zodra je in een warm bad stapt dat een beetje borrelt en waarvan je weet dat dit het moment is dat je even niets hoeft en je ogen kan sluiten, dat je daarvan ontspant. En die ontspanning is heel goed voor je. De temperatuur en het bubbelen van het water, kan ervoor zorgen dat jij die avond een stuk beter slaapt en minder stress ervaart, dat is misschien wel je einddoel. Dat niet alleen, bij sommige mensen zorgt het ook voor een lagere bloeddruk!

Goed voor je huid

Zelfs aan de buitenkant kan je de positieve werking van de hottubs zien. Namelijk als het om je huid gaat. Het warme water, afgewisseld met het koude water, zorgt ervoor dat je huid zacht wordt en dat afvalstoffen weg kunnen. Door vervolgens onder koud water te stappen, sluiten je poriën weer en voorkom je dat er weer snel vuil in gaat zitten, net zoals het uitzweten in de sauna eigenlijk. Het kan de circulatie van zuurstof ook helpen en zo krijgt je huid de belangrijke voedingsstoffen goed in zich rondgepompt

Gezondheidsvoordeeltjes

Zo zie je maar dat er wel degelijk wat gezondheidsvoordeeltjes aan het gebruik van en hottub hangen. En dit zijn ze nog niet eens allemaal! Op internet staan hele lijsten met voordelen. Denk jij dat het gebruik van de hottubs jou kan helpen, maar ben je nog niet zeker? Gaat het om een medische klacht? Overleg dan altijd met je arts, zo weet je waar je aan toe bent en wat je mag verwachten.

Jouw eigen hottub

En als je dan om bent, dan wil je natuurlijk je eigen hottub zodat je er altijd in kan, wanneer het jou maar uitkomt. Je kan heel eenvoudig een elektrische hottub kopen. Deze kan je in de badkamer plaatsen, als die groot genoeg is, maar ook op een overdekt balkon, als deze stevig genoeg is, of ga voor een compleet voor de ontspanning omgebouwde ruimte!

Geef een reactie