Alles over merken en de gedachte hierachter!

Kleding, Mode

De musthaves van heren

Mannen kunnen met basic clothes er trendy en stoer uit zien.  Welke truien, broeken en jassen mannen nodig hebben zijn ideaal om te weten. Deze worden ook wel de musthaves van de kledingkast van een man genoemd. Deze zijn nodig om de beste outfits te creëren. 

Trendy kledingstukken voor mannen

Kledingstukken zijn investeringen voor je kledingkast en voor je gezondheid. Hoe beter en mooier jij je kleedt, hoe zelfverzekerder jij je voelt. Hierom is het belangrijk om te kijken wat de juiste en beste investeringen voor jouw kledingkast zijn. Een van de musthaves van een kledingkast voor heren is de witte overhemd. Een simpele witte overhemd kun je gemakkelijk combineren bij verschillende gelegenheden. Je kunt een witte blouse dragen met een pantalon en een blazer, waarmee je een een zakelijke en of feestelijke look kunt creëren. Ook kun je met een witte overhemd een hele casual look creëren. Deze kun je dan combineren met een paar jeans. Een andere musthave is een witte sneaker. Witte sneakers kun je gemakkelijk combineren met verschillende outfits. Hiernaast behoort een paar blauwe jeans, een basic zwarte hoodie en een basic shirt ook tot de categorie van de musthaves. Ook zijn er een aantal musthaves jassen. Denk bijvoorbeeld aan een bodywarmer heren of een zwarte leren jas. 

Jassen voor mannen

Er zijn verschillende soorten jassen voor heren. Maar welke jassen zijn nodig om jouw perfecte outfit te creëren? In ieder geval is een basic vest, een leren jas, een mantel, een blazer en een bodywarmer nodig voor jouw kast. Een basic vest kun je gemakkelijk combineren met jouw casual outfits. Een leren jas zorgt voor een stoere uitstraling en is makkelijk te combineren bij elke gelegenheid. Een mantel is de een pré voor in de winter. Je kunt er een casual maar chique outfit mee creëren. Ook kun je ze boven je pakken aan doen.  Hiernaast zijn blazers ook ideaal om in je kast te hebben. Blazers kun je goed combineren met casual outfits, feestelijke outfits en vooral zakelijke outfits. 

Bodywarmers zijn hit!

Vaak wordt de bodywarmer vergeten als het gaat om de musthaves van een heren kledingkast. Bodywarmers zijn elk seizoen nodig en daarom ook ideaal om te hebben. Bodywarmers houden je warm bij koude dagen en dat zijn een flink aantal dagen in Nederland. In Nederland kun je het weer niet zo snel inschatten. Na een heerlijke warme dag kan het ineens regenen. Bodywarmers zijn wind en -waterafstotend en zijn hierdoor ideaal. Ook bieden bodywarmers veel beweegruimte en zijn erg comfortabel. Hierdoor hoort een bodywarmer zeker tot de categorie van musthaves!

Geef een reactie