Alles over merken en de gedachte hierachter!

Algemeen

Hier moet je aan denken bij het runnen van een webshop!

De afgelopen jaren zijn er onwijs veel webshops bijgekomen. Als je sinds kort ook een eigen webshop hebt of van plan bent om er eentje te maken, is het belangrijk dat je weet wat voor werk hier allemaal bij komt kijken. Zo kunnen de meeste mensen wel een webshop bouwen via Shopify, maar wat komt er eigenlijk allemaal kijken bij het runnen van een webshop en hoe zorg je ervoor dat de webshop zo klantvriendelijk mogelijk is.

 

Zorg ervoor dat de fundering van de webshop goed is

Om ervoor te zorgen dat je kan bouwen op je webshop, is het van belang dat deze op de juiste manier is ingericht. De basis van de webshop is hiervoor van groot belang. Een manier om op een redelijk eenvoudige manier een webshop te bouwen, is door gebruik te maken van Shopify. Met Shopify kun je binnen enkele dagen een goed functionerende webshop bouwen. Echter, wanneer het aantal bezoekers en bestellingen groeit, is het belangrijk dat je webshop meegroeit. Je kunt er in dat geval het beste voor kiezen om Shopify Plus te gebruiken. 

 

Waarom kiezen voor Shopify Plus

 

Shopify Plus levert diverse voordelen op. Zo heb je bij de Plus variant een klantondersteuning die 24/7 bereikbaar is. Bovendien kun je taken automatiseren door gebruik te maken van Shopify Flow. Een ander voordeel van Shopify Plus is dat je automatisch kortingen kunt toepassen. Hiermee kun je de omzet van je webshop behoorlijk vergroten. Wel is het van belang dat je de Shopify Plus op de juiste manier gebruikt. In veel gevallen is het verstandig om hiervoor in zee te gaan met een bureau.

 

Klanten lopen digitaal snel tegen problemen aan

 

Op het internet zijn er ook een hoop mensen die nog weinig ervaring hebben met het bestellen van producten. Als iets niet helemaal gaat zoals het hoort, is het van belang dat je klaar staat om te helpen. Dit kun je onder andere doen door een chat op je site te zetten. Zorg ervoor dat (potentiële) klanten contact met je op kunnen nemen voor vragen. Geef op je webshop duidelijk aan wat de openingstijden van de chat zijn en zorg ervoor dat je snel reageert. Webshop Bezoekers hebben over het algemeen geen zin om lang te wachten op een reactie. Als het te lang duurt, wordt er in veel gevallen ook gekozen voor een andere webshop. Dit moet je uiteraard zien te voorkomen.

 

Geef een reactie