Alles over merken en de gedachte hierachter!

Algemeen

Ideeën voor een hondenhalsband

Elke hond moet een hondenhalsband dragen, dit is niet wettelijk verplicht maar is wel een gewoonte geworden. Als een hond een halsband draagt, dan is het voor de eigenaar van de hond makkelijk om een riem aan vast te maken voor het wandelen of uitlaten. Ook heeft een hondenhalsband nog meer voordelen. 

Hondenhalsband personaliseren

Veel honden halsbanden hebben vaak een saai en eentonig ontwerp. Het is daarom leuk om je hond een gepersonaliseerde halsband te geven. Je kan een halsband hond personaliseren bij een dierenwinkel. Het is dan mogelijk om zijn of haar naam in combinatie met jouw contactgegevens op de halsband te graveren. Als je hond dan ooit weg loopt of ontsnapt en iemand komt je hond tegen, dan kan diegene contact opnemen met jou. Ook is het voor de politie makkelijker om de eigenaar te achterhalen als ze een weggelopen of ontsnapte hond tegenkomen. 

Hondenhalsband met een GPS tracker

Als je vaak gaat naar het bos of het strand gaat met je hond, dan wil je dat je hond zoveel mogelijk los kan lopen. Omdat het bos onoverzichtelijk is en het strand uitgestrekt is, wil je te allen tijde weten waar je hond is. Dit kan gemakkelijk met een hondenhalsband die een ingebouwde GPS tracker heeft. Je kan dan namelijk de app downloaden die bij de hondenhalsband hoort en zo kan je gemakkelijk de positie van je hond achterhalen. Je kan de app zelfs zo instellen dat als je hond te ver bij jou uit de buurt is dat je een melding krijgt. Door een hondenhalsband met een GPS tracker weet je zeker dat je nooit je hond kwijt raakt. 

Hondenhalsband met reflectoren

Doe je aan hardlopen? Dan is het gezellig en fijn als je hond mee kan. De meeste mensen gaan in de ochtend vroeg of in de avond hardlopen. Het kan dan namelijk erg donker zijn en als jij je grote vriend of vriendin meeneemt, is zij of hij slecht zichtbaar voor andere weggebruikers. Daarom is het dan verstandig om een hondenhalsband met reflectoren aan te schaffen. Dit is vooral handig als je een donkere hond hebt. Hierdoor blijft je hond namelijk goed zichtbaar vanaf een afstand voor andere verkeersdeelnemers. 

Gepersonaliseerde hanger

Als je geen gepersonaliseerde hondenhalsband hebt dan kan je er ook voor kiezen om een hanger te laten personaliseren met jouw contactgegevens en naam. Deze kan je dan eenvoudig ophangen aan de huidige hondenhalsband. Als je hond dan ontsnapt dan is de kans groter dat hij of zij veilig thuis komt.

Geef een reactie