merkminded.nl

Alles over merken en de gedachte hierachter!

Algemeen

Lekker uitpakken tijdens een zonnige middag

Er heerlijk op uit met zonnige en warme dagen zit er voorlopig even niet in. Niet getreurd! Er zijn meer dan genoeg leuke dingen zodat je jezelf niet gaat vervelen. Nu we geen geld besteden aan uitjes, festivals en dergelijke, houden we geld over om eens flink thuis uit te pakken. Normaal gesproken zit je met een normaal biertje of een glas frisdrank in de tuin of op het balkon. Maar ga nu eens voor iets luxers. Ik dronk eens in de zoveel tijd wel eens een speciaalbiertje, maar ik maakte er geen gewoonte van. Nu dacht ik laat ik mijzelf eens verwennen. Ik ben op internet rond gaan kijken en dacht ik laat ik eens een ipa bestellen. De verscheidenheid aan biertjes was enorm en daarom koos ik ervoor om maar een pakket met verschillende speciaalbiertjes te nemen. Benieuwd hoe je nog meer lekker kunt uitpakken voor jezelf?

Dineren in stijl

Behalve een lekker drankje, zijn er nog veel meer dingen waarmee je thuis eens lekker kunt uitpakken. Steeds meer restaurant bieden een afhaal service aan en zo kun je zelfs thuis nog dineren in stijl. Naast dat je enorm lekker eten hebt voor in de huiskamer, help je ook nog eens de lokale ondernemer. Daarbij maak je het jezelf ook nog eens een stuk makkelijker. Jij kunt lekker met je speciaalbiertje in de tuin zitten en hoeft niet na te denken wat je gaat koken. Simpelweg even de menukaart checken bij je favoriete restaurant en het wordt aan je voordeur gebracht. Je hoeft je favoriete restaurant niet te missen, maar je houdt je ook nog eens aan alle maatregelen die op dit moment gelden. Een schot in de roos als je het mij vraagt.

Wat doe je nog meer tijdens een zonnige middag?

Lekker genieten van een lekker biertje en een lekker diner tijdens een zonnige middag is natuurlijk heerlijk. Persoonlijk vind ik het nog lekkerder als ik die heerlijke versnapperingen zelf heb verdiend. Tijdens een zonnige middag kun je heerlijk lui in de tuin zitten en vooral niks doen. Voor mij is dit niet weggelegd, want ik moet altijd iets te doen hebben. Voordat ik van mijn speciaalbiertje en diner kon genieten, heb ik dan ook de hele tuin onkruidvrij gemaakt. Ook heb ik de loungeset weer eens goed schoongemaakt. Na een middag hard werken smaakte dat bestelde biertje en een heerlijk gerecht van mijn favoriete restaurant nog veel beter! 

Geef een reactie

Thema door Anders Norén