merkminded.nl

Alles over merken en de gedachte hierachter!

Algemeen

Nieuwe schoenen aanschaffen, waar let jij op?

Wanneer jij nieuwe schoenen gaat kopen. Dan zijn er vast een paar punten waar jij op let. Want je wilt natuurlijk wel een goede aankoop doen en blij zijn met je schoenen. Ze het liefst elke dag aan trekken omdat ze zo fijn zitten. Wij zetten een paar punten op een rijtje waar jij op kan letten wanneer je nieuwe schoenen gaat kopen.

 

De kleur

Het is natuurlijk belangrijk om te kijken naar de kleur van de schoenen. Want wanneer jij vaak gekleurde kleding draagt, dan wil je natuurlijk wel een paar schoenen die daar bij past. En het is natuurlijk altijd makkelijk om een paar donkere (denk hierbij aan zwarte schoenen) en een paar lichte schoenen te hebben om te dragen. Zo heb je bijvoorbeeld bij Nubikk schoenen een keus uit verschillende kleuren. Maar hebben ze ook neutrale kleuren waar jij gemakkelijk elke outfit mee af kan maken.

Het is natuurlijk ook leuk om een felle kleur schoenen te hebben, zodat je een basic zwarte outfit wat meer kan laten leven.

 

Het materiaal

Ook dit is belangrijk om rekening mee te houden. Vaak ook omdat er bij leer een andere manier van onderhoud komt kijken dan bijvoorbeeld bij suède schoenen. Daar moet ook goed naar gekeken worden. Want niet iedereen heeft er zin, tijd of behoefte aan om elke 2 a 3 weken zijn of haar schoenen te poetsen zodat ze langer mee gaan. Ook is het belangrijk om te weten of je schoenen gemakkelijk schoon krijgt. Want lederen schoenen is makkelijker schoon te krijgen dan suède schoenen.

 

Misschien is het merk ook wel belangrijk

Sommige mensen zijn fan van bepaalde schoenen. Omdat ze te betalen zijn, het materiaal fijn is of omdat ze juist altijd lekker zitten. Er zijn verschillende redenen waarom mensen bij een merk blijven en daar telkens hun schoenen halen. Zo kan het zijn dat Nubikk dames schoenen een grote keus aan verschillende schoenen heeft en dat ze allemaal ook nog eens lekker zitten. Dan kies je makkelijker voor dat merk dan dat je een nieuwe merk gaat uitproberen met bijna dezelfde schoenen.

 

Het budget

Er zijn veel verschillende punten waar je op let natuurlijk wanneer je nieuwe schoenen gaat kopen. Maar misschien het belangrijkste punt is wel hoeveel geld je wilt uitgeven aan een paar schoenen. De een heeft er namelijk meer voor over dan de ander. En je kan niet bij elkaar in de portemonnee kijken om te zien of ze het wel of niet kunnen betalen. Want daar gaat het uiteindelijk helemaal niet om. Je wilt schoenen die je kan betalen en die juist fijn lopen. Uiteindelijk is een goed en fijn zittende schoen belangrijker dan de prijs.

Geef een reactie

Thema door Anders Norén