merkminded.nl

Alles over merken en de gedachte hierachter!

Algemeen

Redken voor beschadigt haar

redken

In dit artikel lees je alles over het merk Redken. Dit merk is al sinds ik me kan herinneren een echte autoriteit op het gebied van haar. In dit artikel gaat het daarom ook vooral over dit merk en wat het kan betekenen voor je haar. Om te beginnen zal ik het merk Redken even introduceren en wat algemene informatie hierover geven. Hiernaast vind ik het belangrijk om ook even de diepte in te treden wat betreft wat het merk doet tegen beschadigt haar. Ten slotte ga ik het nog hebben over waar je de haarproducten van Redken het beste kan kopen. Lees dus vooral verder als je optimaal geïnformeerd wil worden over wat er zich afspeelt in het merkenland.

Redken: wat algemene informatie over het merk

Redken is opgericht in 1960. Door het feit dat ze op een revolutionaire manier dachten over haarproducten is het merk uiteindelijk een enorm succes geworden. Het unieke van Redken is dat ze op een wetenschappelijke manier keken naar Redken. Deze wetenschappelijke manier heeft haar vruchten afgeworpen want in 1993 verdiende ze ruim 160 miljoen aan deze producten. Het publiek was dus al vrij snel gecharmeerd door de wetenschappelijke methode van dit merk. Ook de concurrentie lag op de loer. Uiteindelijk was Redken dan ook verkocht aan L’oreal en de rest is geschiedenis. Het bijzondere wat ik vind van Redken is dat het altijd trouw is gebleven aan de idealen. Op deze manier is Redken ondanks de overname nog altijd mateloos populair.

Tegen beschadigt haar

Zoals eerder beschreven was Redken dus vrij revolutionair in hun wetenschappelijke benadering. Voorheen waren zaken als wiskunde en natuurkunde wetenschappelijk. Nu ook Redken toegang kreeg en deze gebruikte om de haarproducten te verbeteren kun je dit merk hier ook zeker bijzetten. Over het algemeen wordt Redken gebruikt door professionele kappers om allerlei verschillende soorten haar te behandelen. Gelukkig is het kopen van dit merk en de producten die erbij horen niet iets dat enkel voor professionals is weggelegd. Sinds de komst van het internet zie je duidelijk dat steeds meer producten die oorspronkelijk bedoeld waren voor de zakelijke markt meer in de handen van de consumenten komt. Dit is maar goed ook want op deze manier zijn consumenten ook meer in hun kracht. Mijn advies hierin is om Redken gewoon online te kopen. Op deze manier kan je gerust kijken naar wat je nou exact nodig hebt.

Geef een reactie

Thema door Anders Norén